De 5 uurs van Lauwerszee vanaf de Jus de pommes

Zaterdagavond laatste aanpassingen, in route. Rekening houdend met ,windrichting plus sterkte.Startlijn lunegat, met ruime koers richting hoek van band.om op die kant van het meer,met nog niet zoveel wind ,Daar zoveel mogelijk rakken ,te zeilen. Plus minus 12 uur dikke wind.Tijd om hooge wal, op te zoeken. Route14 oude robbengat,gedeelte boeien weg.Wat ben ik blij met mijn hefkiel,maar toch aan de grond,water was erg laag.Fok bak,gelukkig daar gingen we weer.Na dikke 5uur zeilen gefinisht. Maar voor de rode boei sbr8 ,weer aan de grond.weer kiel omhoog,maar helaas boven op ondiepte.kleren uit,in het water punt omduwen.Met behulp 3surfers is het gelukt,om weer in dieper water te komen. Surfers nogmaals bedankt.

Mijn conclusie mooie wedstrijd,met veel elementen. Voor herhaling vatbaar.

Groet Diederik


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *