Initiatief van de Activiteitencommissie

Beste watersporters,

We hoeven jullie niet te vertellen dat ook onze activiteiten zijn komen te vervallen tot 1 juni. Iedereen is zich zeer bewust van de crisis en de gevolgen ervan.
Toch zie je overal door het land dat er initiatieven komen om aan elkaar te denken. Zo ook vanuit de activiteitencommissie.
Al zijn veel mensen aan huis gekluisterd, we kunnen toch iets voor elkaar betekenen.
Zo willen we vanuit de activiteitencommissie coördineren dat er iemand even je boot controleert, mocht je zelf het huis niet uit kunnen.
Een aantal mensen is veel op de haven te vinden en er is een aantal mensen bereid af en toe heen te gaan. We kunnen even controleren of alles op en rondom je boot nog in orde is. Eventueel kunnen we via WhatsApp een foto sturen!
Mocht je graag even zekerheid krijgen over je boot en lukt het niet om zelf naar de haven te komen, mail dan naar activiteiten@lauwerszee.nl en geef je bootnaam, steiger en ligplek en mobiel nummer door. Dan gaan wij kijken of er iemand polshoogte wil nemen.
Mocht je zelf in de haven komen en voor een ander wat wil betekenen, dan mag dit natuurlijk ook doorgegeven worden.

Verder lijkt het ons ook mooi om elkaars verhalen te horen. Die kunnen we delen via Facebook.
Wellicht zijn er mensen aan het varen, heeft iemand ervaringen met lang binnenshuis zitten, of heeft iemand gewoon een mooi verhaal waar anderen wat aan hebben. Deze verhalen kunnen opgestuurd worden en worden door ons gedeeld met de leden (via Facebook).

We hopen dat we van grote afstand, toch wat dichter bij elkaar komen!

Vriendelijke groet,
De activiteitencommissie