Update vanuit het Roode Hooft

Ondanks dat het Roode Hooft niet open is in de winter hebben we het drukker dan ooit. Dat is een goed teken, leden weten elkaar steeds beter te vinden en er is veel overleg.

Ook aan winteractiviteiten geen gebrek en soms zorgt zelfs een flinke storm voor een extra opening. De storm uitzitten met een warme kop soep schept toch een andere band dan met een zonnig biertje.

Helaas zorgt nu het Corona virus voor een kink in de kabel. Als Roode Hooft Commissie en Bestuur van de WSV hebben wij moeten besluiten om alle activiteiten tot nader order op te schorten. Dat is sneu. Niet getreurd, waar mogelijk komen nieuwe data.

Voor het komende jaar doet Hans de planning voor de vrijwilligers van het Roode Hooft, dat is een pittige klus en we hopen dat u zich zo spoedig mogelijk aanmeldt, dan kan ook hij met een gerust hart een weekje weg met zijn nieuwe schip. Wist u dat u altijd kunt kijken in de agenda van het Roode Hooft? Dat doet u op: Agendaroodehooft.jouwweb.nl. Zo bent u altijd op de hoogte. De mededelingenborden worden regelmatig ververst. Er is nog een hoop te doen deze maand.

De zaterdagmiddagwedstrijden zijn weer begonnen, helaas zonder nazit in het Roode Hooft ivm Corona.
Wilko is op de zondagen begonnen met zijn cursussen, helaas op een andere locatie ivm de sluiting, er is vast nog wel plek om mee te doen. Bovendien krijgen leden een kleine korting.

Tot ziens in het Roode Hooft
roodehooft@lauwerszee.nl
Hans, Jeannette, Ger en Jeroen