Nieuw op de agenda: Pannenkoeken bakken!

In onze prachtige jachthaven heeft de watersportvereniging Lauwerszee een fantastisch clubhuis, het Roode Hooft, waar we gelukkig steeds meer mensen zien, maar naar ons idee te weinig kinderen. Omdat we hier verandering in willen brengen nodigen we u en uw eventuele (klein-, buur-, etc)kinderen uit om kennis te maken met ons. We zullen hiervoor in de toekomst meerdere activiteiten opzetten.
 
We beginnen op 15 september met de eerste activiteit: we gaan voor en met kinderen pannenkoeken bakken! We doen dit om 17:00 uur in de keuken van het Roode Hooft. Uiteraard bakken we zoveel pannenkoeken dat u als volwassene ook een pannenkoek kunt komen eten voor slechts €1,00 per pannenkoek.  Voor de kinderen zijn de pannenkoeken en de stuurboord- en bakboordranja helemaal gratis! We hopen dat er veel mensen gezellig het clubhuis komen bezoeken voor de pannenkoekenmaaltijd.
 
We vragen u van te voren op te geven met hoeveel volwassenen en kinderen u komt, zodat we er met inkopen rekening mee kunnen houden. Opgeven kan bij h.hinneman@ziggo.nl
We hopen op een grote opkomst!! Graag tot gauw!
 
Met vriendelijke groet,
 
Jeanette Kok en Hanneke Hinneman