Het Roode Hooft in de komende maanden

Deze week is de laatste week dat wij nog alle dagen open zijn.

Donderdag 18.00 uur
Vrijdag 18.00 uur
Zaterdag 12.00 uur
Zondag 18.00 uur

Daarna gaan wij over op de weekenden

Vrijdag vanaf 17.00 uur tot 24.00 uur
Zaterdag vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur

De weekend openingen gaan door tot en met het einde seizoensfeest 29 september. Er staan nog 2 woensdagavond wedstrijden gepland voor de wedstrijdzeilers. Die avonden zijn wij open vanaf 17.00 uur. Tijdens de Herfstwedstrijden op zaterdag is het Roode Hooft tot 1 december geopend zodat onze wedstrijdzeilers altijd even warm kunnen worden en hun verhaal kwijt kunnen. Wij gaan dan om 12.00 uur open. Natuurlijk zijn ook niet wedstrijdzeilers op deze zaterdagen van harte welkom. Wij sluiten als de wedstrijdzeilers naar huis gaan.

De vrijwilliger heeft altijd het recht eerder te sluiten als er geen klanten zijn.

Op 15 september a.s. houden wij een Pannenkoekbakmiddag speciaal voor de jonge zeilers. Wil je meedoen? Stuur een mailtje aan Roodehooft@lauwerszee.nl. Dan rekenen we op je. Tot 16 jaar zijn de pannenkoeken gratis en ben je nou niet meer zooooo jong maar wil je toch graag mee eten dan bakken we natuurlijk ook voor u en is een eigen bijdrage van € 2,50 geen reden om niet mee te doen.

Het Captainsdinner staat gepland op 9 november en de Najaarsvergadering op 23 november. De uitnodigingen volgen maar zet het alvast in uw agenda.

Afwijkende tijden en of extra activiteiten worden altijd vermeld op ons Facebook pagina Het Roode Hooft en op de facebook pagina van de WSV Lauwerszee. Handig om er zo nu en dan eens op te kijken.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *