Contactgegevens wedstrijdcommissie

Het emailadres van de wedstrijdcommissie is: wedstrijd@lauwerszee.nl

 

Wedstrijd Commissie

Anjo van Houten

Penningmeester wedstrijdcommissie
Zeilen is mijn grootste hobby, het gevoel van vrijheid op het water, zo gauw je de sluis achter je hebt gelaten, is voor mij het belangrijkste. Ook het team aan boord is voor mij een belangrijke factor, met de meeste teamleden zeil ik al meer dan 20 jaar en hebben we reeds vele avonturen beleefd. Klik op foto voor meer info.

Diederik Soepboer

Lid Wedstrijdcommissie

Egbertha Schuiling

Lid wedstrijdcommissie
Zeilen is een way-of-life. De dagelijkse beslommeringen, werk en ander gedoe blijft achter aan de vaste wal; op de boot is alle aandacht nodig bij de trim van de zeilen of zwaarden die op het Wad op tijd omhoog moeten. Klik op foto voor meer info.

Fred Matthee

Voorzitter mediacommissie / lid wedstrijdcommissie
Zeilen is naast squash en zijspanrijden een van mijn hobbies. Ik begon met zeilen bij de marine eerst in B1 sloepen in de haven van Den Helder altijd bij koud en nat weer met veel wind en vanwege het op- en aftuigen weinig zeiltijd.

Gerke Merkus

Lid wedstrijdcommissie
She Bee zeilt bij bijna elk weertype, s' zomers meestal via de Noordzee richting oost. Kieler kanaal en Oostzee zijn niet mijn ding, je hebt bijna nooit stroom mee.... Ik zeil regelmatig wedstrijden .... Klik op foto voor meer info