Restaurette Schierzicht

profileimage

Schierzicht is een bedrijf wat al vanaf 1979 op Lauwersoog is gevestigd en nog steeds doen wij met plezier elke dag de deur voor u open.

Wij, Rieks en Janneke Gerdes, werken samen met een vijftal vaste medewerkers en een twintigtal parttime medewerkers in Schierzicht om uw verblijf in onze zaak zo prettig mogelijk te laten zijn.

Of u nu komt voor een kopje koffie, thee, gebakken visje, plate tong of een zoute haring, we hopen dat u het bezoek aan ons bedrijf plezierig en smakelijk vond.

Gastvrijheid staat bij ons hoog aangeschreven, vandaar dat wij u ook het tweede kopje koffie gratis aanbieden. Ook kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet , kunt u uw elektrische fiets opladen en mocht u een lekke band hebben, dan hebben we daar ook nog een oplossing voor.

Kortom bijna niets kan u tegenhouden om een bezoek te brengen aan onze zaak Schierzicht. Genieten van het prachtig uitzicht over de Haven van Lauwersoog. Of de zon nu schijnt, of het waait een halve storm, de sfeer die wij proberen uit te stralen in ons bedrijf moet u doen beseffen dat Schierzicht een bedrijf is met pit, waar hard wordt gewerkt met een leuke groep medewerkers en waar wij, als eigenaars, trots op zijn.

Tot binnenkort bij Schierzicht

Rieks en Janneke Gerdes