DOV verzekeringen

Duidelijke voorwaarden, directe hulp bij schade en een schappelijke premie: met een uitgebreide verzekering bij DOV voor uw pleziervaartuig of woonschip weet u duidelijk waar u aan toe bent. En het belangrijkste: de risico’s die u op het water loopt zijn goed gedekt.

DOV staat voor ‘De Onderlinge Vriendschap’ en is de oudste scheepsverzekeraar van Nederland: sinds 1835. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar het uitgangspunt van DOV is altijd gelijk gebleven: goed verzekerd zijn voor een redelijke prijs.

U weet waar u aan toe bent
Dit uitgangspunt ziet u terug in onze voorwaarden. Wij hebben daarom voor u de ‘10 duidelijke punten van DOV’ opgesteld. Kiest u voor een verzekering van DOV voor uw pleziervaartuig of woonschip? Dan weet u precies wat u krijgt en waar u recht op heeft, in duidelijke taal.

Uw voordelen
Zo hoeft u bij DOV na schade niet bij te betalen voor nieuwe (scheeps)onderdelen. Ook is het ‘eigen gebrek’ volledig gedekt: wij vergoeden de gevolgschade van het eigen gebrek én het eigen gebrek zelf.

Raakt uw (woon)schip total loss? Dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar een vaste uitkering zodat u een gelijkwaardig (woon)schip terug kunt kopen. Bovendien verhoogt DOV na schade de premie niet. Lees meer over alle voordelen van DOV.