Contactgegevens wedstrijdcommissie

Het emailadres van de wedstrijdcommissie is: wedstrijd@lauwerszee.nl

 

Wedstrijd Commissie

Anjo van Houten

Penningmeester wedstrijdcommissie
Zeilen is mijn grootste hobby, het gevoel van vrijheid op het water, zo gauw je de sluis achter je hebt gelaten, is voor mij het belangrijkste. Ook het team aan boord is voor mij een belangrijke factor, met de meeste teamleden zeil ik al meer dan 20 jaar en hebben we reeds vele avonturen beleefd. Klik op foto voor meer info.

Bertus de Graaf

Lid wedstrijdcommissie
Ik vaar met SALEH, een gouwe ouwe Invicta 26 van 1969, De boot ligt in Oostmahorn. Klik op foto voor meer info.

Egbertha Schuiling

Lid wedstrijdcommissie
Zeilen is een way-of-life. De dagelijkse beslommeringen, werk en ander gedoe blijft achter aan de vaste wal; op de boot is alle aandacht nodig bij de trim van de zeilen of zwaarden die op het Wad op tijd omhoog moeten. Klik op foto voor meer info.

Gerke Merkus

Lid wedstrijdcommissie
She Bee zeilt bij bijna elk weertype, s' zomers meestal via de Noordzee richting oost. Kieler kanaal en Oostzee zijn niet mijn ding, je hebt bijna nooit stroom mee.... Ik zeil regelmatig wedstrijden .... Klik op foto voor meer info

Henk van der Leij

Voorzitter wedstrijdcommissie
Ik zeil al vanaf mijn jeugd: Eerst in een open zeilbootje, een BM-er 12 m2 torentuig en daarna in een Flying Arrow (Schakel). Vroeger op het Paterswoldse meer (vanuit de haven van Visser) en later vanuit Dokkumer Nieuwe Zijlen.
UA-77815533-1