Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zandbanken Sushi

12 juni @ 08:00 - 13 juni @ 17:00

Stel je voor. Het is een bloedhete dag en niemand heeft echt zin om uren in de kombuis te staan. Dan ben je op zoek naar iets wat je snel kunt klaar maken. Wat iedereen lust. Dus maak je Zandbanken Suushi.  Deze Sushi is low budget, is leuk om te maken, ziet er gezellig en lekker uit en is alles , behalve rauwe vis. 

Hoe gaat die reis eruitzien: 

We vertrekken met elkaar om 9.00 uur uit Lauwersoog.  Van ieder schip gaat de kok van het schip aan boord bij de Kokmeeuw. De rest blijft aan boord van het eigen schip.  We gaan door de sluis.  Onderweg naar onze bestemming wordt er aan boord van de Kokmeeuw gepraat, gelachen maar vooral gekokkereld.  De andere schepen gaan op hun eigen manier naar de ontmoetingsplaats, zeilend of op de motor.  Wat de bestemming is bepalen we aan de hand van het weer.  Het kan ook zomaar zijn dat droogvallen er niet in zit en dat we op het meer moeten blijven of erger nog dat we helemaal niet uit kunnen varen. 

Maar goed we gaan uit van droogvallen. Zodra iedereen is drooggevallen kunnen de koks met hun gerechten weer aan boord van hun eigen schip om de bemanning te verrassen met hun variatie op Zandbanken Sushi.  We overnachten op de zandbank en gaan de volgende dag bij hoog water weer richting Lauwersoog.

Er kunnen per keer max 5 schepen meedoen. Melden zich meer schepen aan dan plannen we een extra tocht.
Alleen voor leden. Prijs van de ingrediënten delen we. Aanmelden op: activiteiten@lauwerszee.nl of tel 0620597944. Niet leden betalen € 15,00 aan de vereniging en kunnen alleen mee als er nog plaats is.

Gegevens

Begin:
12 juni @ 08:00
Einde:
13 juni @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Waddenzee
Nederland + Google Maps