Hanneke Hinneman

voorzitter

Als kind heb ik nooit gevaren, behalve in onze rubberboot op de vijver achter ons huis. Als slechte zwemmer heb ik nooit de behoefte gehad om me veel op het water te bevinden. Wel houd ik enorm van de Noordzeekust en nog meer van het wad. Toen ik verkering kreeg met Jeroen was al snel duidelijk; varen zou er voortaan bij horen. 

Ik ben een echte ‘mooiweerzeiler’. Ik hou van strak blauwe luchten, een zuchtje wind om vooruit te komen en de mogelijkheid om het anker uit te gooien op een rustige plek. Waar ik vooral van geniet is de rust die over je heen komt zodra je op het water bent. Hierbij heeft zout water mijn absolute voorkeur boven zoet water. 

Onze kinderen zijn opgegroeid met boten en lijken in hun liefde voor boten alle drie op hun vader. Ik hou niet van alle boten, maar wel van die van ons! We zijn er dan ook vrijwel elk vrij weekend te vinden aan het eind van steiger C, op onze ST5.