Contactgegevens mediacommissie
Emailadres van mediacommissie:  media@lauwerszee.nl

Media Commissie

Kees Barlagen

Webmaster
In 2002 kocht ik de Windbreker, een Compromis 720 uit 1978. Ik 2003 leerde ik het wadvaren van wijlen Henk Menninga. In 2004 gingen Henk en ik samen een voorjaarstocht maken via de Duitse waddeneilanden naar Wilhelmshafen aan de Jade. (klik op foto voor het vervolg).

Gjalt Dupon

Voorzitter bestuur ad interim - per november 2016
De eerste, georganiseerde stappen in het vaargebeuren deed ik via de waterscouts, later zelfstandig in gehuurde bootjes op de plassen rond Giethoorn. Ook van huis uit werd er op het water gerecreëerd: Eerst met een kajuitvletje, later met een grundel. Klik op foto voor meer info.

Niels Tempel

Lid media- en fotocommissie
Zeilen en surfen zijn de ultieme ontspanners voor drukke banen; eenmaal op het water valt dat allemaal weg en rest de aandacht voor koers, wind, golven en de natuur. Klik op foto voor meer info.

Luuk Knol

Voorzitter mediacommissie
Els en ik varen vanaf 1967 op het Wad. Sinds 1977 met de "Weerlicht", Westerdijkzeeschouw (10 m). Honderden keren drooggevallen op wad. Kennen het Wad van Den Helder tot de Elbe. En alle routes naar de Oostzee, Op de Oostzee met de Weerlicht naar o.a. Helsingborg, Rügen en Arhus. Vanaf 1977 met heel veel plezier meegedaan aan Voor- en Najaarsraces van de WSV. Na Els nu dochter Joske als stuurvrouw. Klik op foto van Luuk voor meer info.

Luzeth Vellinga

Assistent webmaster
Wel lid, doch geen vaste plek in de jachthaven Noordergat. Onze boot een Aquanaut Drifter Trawler met de naam "Sjouwerman". Klik op foto voor meer info.

Peter Tempel

Lid Mediacommissie
UA-77815533-1