Varen

Luuk KnolTuig en zeilen, VarenWeerlicht op steiger B9luuk.knol@gmail.com050-5411149Mijn vrouw en ik hebben jarenlange zeilervaring met vooral platbodem. We zijn bereid om via telefoon, email of op de boot onze kennis te delen over de volgende onderwerpen: - Wadvaren, ankeren, droogvallen - Duitse Wadden - Routes naar en varen op de Oostzee met een platbodem - Zeilen met een platbodem, wedstrijdzeilen op het Wad
Bernard KokTuig en zeilen, VarenKokmeeuw, Kop van de steiger Ekoksailing@hotmail.comIk heb brede kennis van tuig en zeilen van klassieke schepen en rond en platbodems. Graag deel ik deze kennis. Ook heb ik veel kennis van het varen op het wad. Ik ben bereid aan boord van mijn schip te praten over tuig en zeilen en eventueel opstappers mee te nemen om het zeilen op het wad te leren.
Kees BarlagenNavigatie, VarenWindbreker Steiger A37kees.barlagen@gmail.comHet droogvallen met een Compromis 720 is niet zo moeilijk. Je hebt een paar wadpoten nodig. Ik heb ze laten maken. Redelijk veel ervaring mee in het gebruik ervan. Meevaren? Mailen.