Navigatie

Kees BarlagenNavigatie, VarenWindbreker Steiger A37kees.barlagen@gmail.comHet droogvallen met een Compromis 720 is niet zo moeilijk. Je hebt een paar wadpoten nodig. Ik heb ze laten maken. Redelijk veel ervaring mee in het gebruik ervan. Meevaren? Mailen.
Siebe KuipersNavigatiePentasail Steiger B 23siebe@pentapark.nl0650246706Wil je bezig met navigeren op je computer, ipad of smartphone?Misschien wil je zelfs een boordnetwerk aanleggen? GPS, AIS, digitale kaarten, diepte, wind enz koppelen dmv met een miniplexer bijvoorbeeld. En/of aansluiten op je computer of wifi board netwerk? Ik kan je helpen met keuzes maken en opstarten.