Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seizoensopening / Open Dag WSV – Roode Hooft

13 april @ 13:00 - 20:00

Het nieuwe vaarseizoen 2019 zit er aan te komen, de zeilen kunnen aangeslagen, de vallen uit de mottenballen, motoren nagekeken, een likje verf zo hier en daar en de plannen op tafel.

Wij openen dit vaarseizoen op 13 april 2019
met een feestelijk programma voor jong en oud .

Overdag is er een dagvullend programma van 13:00-17:00 uur. U bent meer dan welkom in en rondom ons prachtige clubgebouw, waar een tweedehands markt gehouden wordt van oude ‘bootspullen’, brocante, boekenverkoop en scheepscuriosa. We nodigen u dan ook van harte uit al het materiaal dat u zelf niet meer gebruikt, aan te bieden op deze markt. Wanneer u alleen op zoek bent naar materiaal voor uw boot, raden we u ook sterk aan een kijkje te komen nemen!

Buiten staat een heus springkussen en je kunt je laten schminken als een echte zeeheld. Grote kans dat er voor hongerige magen wat lekkers te halen is.

We maken deze dag kennis met (nieuwe) liggers en verwachten er samen met leden en vaste liggers een fantastische dag van te maken.

Rond 18.00 uur kunt u aan tafel. Ieder half uur komt er dan een nieuwe verrassing op tafel en kunt u tijdens het eten genieten van de muziek van: “Double Stout” (Zij sloten in 2018 het seizoen af).

Wilt u meedoen met een kraam of heeft u een ander goed idee, meld je dan aan bij Hanneke Hinneman via activiteiten@lauwerszee.nl

Wilt u mee eten, geeft u dan op bij penningmeester@lauwerszee.nl
eigen bijdrage voor leden € 10,00
niet leden betalen € 17,50
Opgave voor 5 april 2019

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
13:00 - 20:00

Locatie

Het Roode Hooft
Noordergat 1
Lauwersoog, Nederland
+ Google Maps